Techtronik.pl Serwis : Software, hardware, diagnoza, naprawa
Forum dla zaawansowanych hobbystów elektroników i serwisantów

| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |
| Rejestracja |  Zaloguj |

Baza wiedzy, serwis GSM, simlock BB5, naprawa, diagnoza, forum.

Poprzedni temat «» Następny temat
V8- zawiesza sie po wygaśnięciu podświetlenia zewnętrznego w
Autor Wiadomość
kylo1986 
User

Wysłany: 30 Gru 2009 14:57   V8- zawiesza sie po wygaśnięciu podświetlenia zewnętrznego w

Witam
Na święta dostałem telefon Motorolę V8, która ma wadę, gdy się go ładuje lub użytkuje to wszystko śmiga jak należy, ale gdy do telefonu nie jest coś podpięte i zamknę klapkę to po wygaśnięciu podświetlenia telefon się zawiesza, to znaczy widać godzinę na tym małym, ale nic się nie zmienia, po otwarciu klapki widać tylko czarny ekran i nic poza wyjęciem baterii nie można zrobić( gdy telefon jest otwarty nie zawiesza się), telefon był już 3 razy w serwisie Motoroli, za każdym razem wymieniali oprogramowanie, a za czwartym razem wpisali że telefon był zamoczony- co nie miało miejsca, tego jestem na 100% pewny. Co może mu dolegać, czy ta adnotacja o wilgoci zrywa gwarancję (telefon ma jej jeszcze 14 miesięcy)????????????????

piratten 
Starszy użytkownik

Telefon: MAM ;P
Wysłany: 30 Gru 2009 18:14   

Teoretycznie masz już telefon bez gwarancji ale możesz próbować reklamować go chyba że przysłali Ci zdjęcei ze śladami korozji

Jeśli nei uznają to do serwisu i niech sprawdzają chyba że sam sie nei boisz to rozkręć i pozaglądaj do neigo

kylo1986 
User

Wysłany: 30 Gru 2009 18:25   

Telefonu rozkręcał nie będę, im się nie chciał jak do tej pory, fotki też nie dali, miałem kiedyś V3 po zalaniu, bez rozkręcania było widać że zalana, przez zacieki, tu nie ma ani śladu, to raczej wykręt serwisu, zaczynam podejrzewać taśmę, bo tylko po wygaszeniu podświetlenia to jest na otwartej klapce tez, i raz jest, a raz nie, tylko jak serwis w tą stronę nakierować. Spróbuje ja im wsadzić jeszcze raz i się zobaczy, a naprawa tego ile by kosztowała, chociaż jak to taśma to sam zrobię, bo w V3 wymieniałem bez problemów
Ostatnio zmieniony przez kylo1986 30 Gru 2009 18:28, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu