Wysłany: 30 Gru 2009 14:57 V8- zawiesza sie po wygaśnięciu podświetlenia zewnętrznego w
Witam
Na święta dostałem telefon Motorolę V8, która ma wadę, gdy się go ładuje lub użytkuje to wszystko śmiga jak należy, ale gdy do telefonu nie jest coś podpięte i zamknę klapkę to po wygaśnięciu podświetlenia telefon się zawiesza, to znaczy widać godzinę na tym małym, ale nic się nie zmienia, po otwarciu klapki widać tylko czarny ekran i nic poza wyjęciem baterii nie można zrobić( gdy telefon jest otwarty nie zawiesza się), telefon był już 3 razy w serwisie Motoroli, za każdym razem wymieniali oprogramowanie, a za czwartym razem wpisali że telefon był zamoczony- co nie miało miejsca, tego jestem na 100% pewny. Co może mu dolegać, czy ta adnotacja o wilgoci zrywa gwarancję (telefon ma jej jeszcze 14 miesięcy)????????????????
Telefonu rozkręcał nie będę, im się nie chciał jak do tej pory, fotki też nie dali, miałem kiedyś V3 po zalaniu, bez rozkręcania było widać że zalana, przez zacieki, tu nie ma ani śladu, to raczej wykręt serwisu, zaczynam podejrzewać taśmę, bo tylko po wygaszeniu podświetlenia to jest na otwartej klapce tez, i raz jest, a raz nie, tylko jak serwis w tą stronę nakierować. Spróbuje ja im wsadzić jeszcze raz i się zobaczy, a naprawa tego ile by kosztowała, chociaż jak to taśma to sam zrobię, bo w V3 wymieniałem bez problemów
Ostatnio zmieniony przez kylo1986 30 Gru 2009 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum